Your Happy Family

Barcelona - Sant Just Desvern
2018 · Club Esportiu Barna-Sant Just · Timecode.cat

Inscripció temporada 2018-19


- Abans de realitzar l'abonament per formalitzar la inscripció, espereu a rebre l'email de confirmació de plaça.

- Els pagaments es realitzaran mitjançant domiciliació bancària el dia 1 de cada mes. Les dades s'han de facilitar en el moment de la inscripció.

- En cas d'impagament no es podrà assistir a l'entrenament fins que es reguli el pagament. Si posteriorment es torna a donar d'alta s'ha de tornar a pagar la matrícula. Els rebuts impagats tindran un recàrrec de 5 euros i s'abonaran a la responsable tècnica o entrenadora corresponent, com a tard al cap de cinc dies laborables, en un sobre tancat amb el nom de la gimnasta.

- Si es vol donar de baixa s'ha de realitzar per escrit, via e-mail, abans del dia 20 del mes anterior per tal de no fer el càrrec al banc.

- Per formalitzar la matrícula s'ha de:

          1.- Omplir el formulari d'inscripció adjunt.

          2.- Realitzar el pagament de la matrícula + primera mensualitat indicant nom i cognoms del/la gimnasta al compte corrent del CLUB.
               ES53 0081 0142 7400 0135 0146 / BSAB ESBB (Banc Sabadell). Tens 5 dies hàbils per conservar la teva plaça.

- La matrícula, que té un cost de 50€, inclou maillot, culote, punteres, corda, banda elàstica i bossa.

* Emplenant el formulari s'accepta, per part del titular, el pagament de la quota imposada pel club mitjançant domiciliació bancària.

A partir del 25 de maig de 2018 entra en vigor el REGLAMENT GENERAL EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES (GDPR). Un bon motiu per recordar-li qui és el responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal; quines són aquestes dades, com les hem obtingut i amb quina finalitat les tractem. El tractament de les seves dades s'inicia en el moment que vostè formalitza la inscripció i registre a qualsevol de les activitats, serveis i programes oferts pel Club Esportiu Barna. Aquest tractament ens permet facilitar-li informació d'interès relacionada amb el nostre Club, tenen encomanada per llei, així com pel compliment de les nostres obligacions envers a vostè derivades de les sol·licituds que ens adreci en el marc de les activitats de foment de l'ocupació i emprenedoria esmentades. Si desitja modificar o esborrar les dades de la nostra base pot fer-ho fent-nos arribar un email a clubesportiubarna@gmail.com